U bent hier

Onze keukens

Wij hebben momenteel 4 productievestigingen belast met de voorbereidingen van de maaltijden: Haren, Brugmann Jette en Van Hellemont.

Haren

Het is in Haren, de kern van onze centrale schoolkeuken, dat alle maaltijden klaargemaakt worden die vervolgens aan jullie kinderen worden opgediend.

Genietend van hardware apparatuur van de laatste generatie, strekt de centrale schoolkeuken zich uit op een oppervlakte van 1800 m².

Op dit moment produceert de keuken van Haren meer dan 7.000 maaltijden pet dag voor kinderen in scholen. Echter kan ze een totale productiecapaciteit van 15.000 maaltijden per dag behalen.

Sinds 2008 heeft de keuken zijn zelf-controlesysteem herbekeken en is het gevalideerd door het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van Voedselketen).

Brugmann

De centrale keuken van UCV is gelegen op de campus zelf van het UCV-ziekenhuis te Laken.

Het is een productiekeuken die voornamelijk levert aan de patiënten van het ziekenhuis en de bewoners van RZH (Rust en Zorgtehuizen), evenals de restaurants voor het personeel van de verschillende ziekenhuizen. Ze levert iedere dag meer als 700 soepen aan het Universitaire Ziekenhuis Sint-Lucas.

De productieactiviteit, het verzamelen van dienbladen en servies vindt plaats zeven dagen op zeven.

Sint-Pieter

Het is een afwerkingskeuken, gelegen aan het ziekenhuis Sint-Pieter, dat levert aan het geheel van het ziekenhuis Sint-Pieter, maar ook aan het Jules Bordetinstituut en aan het ziekenhuis Caesar de Paepe.