U bent hier

De afdeling "Gezondheid"

Actief op de productie-eenheid(Brugmann), voldoet de afdeling "Gezondheid" aan twee essentiële missies: de diensten voor de bewoners van Rust- en Verzorgingshuizen en diensten voor de patiënten van ziekenhuizen. 

Diensten bestemd voor de bewoners van rust- en verzorgingshuizen

De Brusselse Keukens beheert het rusthuis Heysel, De Wilde Rozen, De Ursuline, de Residentie Sint-Geertruida, het rusthuis Roger Decamps, het Deltacentrum en het rusthuis Van Hellemont,maar ook de keukens van het Iriscentrum van het OCMW te Jette.

Deze diensten worden zeven dagen op zeven voorgesteld. Meer dan 950 personen per dag waarbij de productie van meer dan 700 soepen per dag worden bijgerekend voor de Universitaire Ziekenhuizen Sint-Luc.

Diensten bestemd voor ziekenhuizen

Gelegen op de campus van het ziekenhuis, levert de productiekeuken Brugmann aan volgende vestigingen: Het ziekenhuis Brugmann – Horta (CTR), het Sint-Pietersziekenhuis, het ziekenhuis in Schaerbeek (Brien), het Militaire ziekenhuis in Neder-Over-Hembeek, het Bordetinstituut en het ziekenhuis Caesar de Paepe.

Meer dan 1.400 maaltijden per dag en dit, ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds. Soit, plus de 1.400 repas par jour et ce, matin, midi et soir. Hieraan moeten de maaltijden voor de verschillende diensten en restaurants voor het personeel aan toegevoegd worden.

De productieactiviteiten, het verzamelen van dienbladen en servies vindt zeven dagen op zeven plaats.

Vergeet niet dat onze vestiging in Sint-Pieter een afwerkingskeuken is dat levert aan het ziekenhuis in zijn geheel, alsook aan het Bordetinstituut en het Caesar de Paepe ziekenhuis.